ANION LOVE MOON

Tahukah anda bahawa 83% wanita pada hari ini mengalami masalah kesihatan peribadi dan 62% daripadanya adalah berpunca daripada penggunaan tuala wanita yang berkualiti rendah.

Tahukah anda bahawa tuala wanita yang biasa mulai tahun 90an adalah diperbuat daripada BAHAN KERTAS KITAR SEMULA? Kertas kitar semula ini akan diproses menggunakan bahan kimia melalui proses PEMUTIHAN, STERILISASI dan MENYAHKAN BAU!!!! Hasil sampingan dalam proses ini akan memberikan kesan kepada kesihatan peribadi wanita.

 thCAO22L11

Rata-rata tuala wanita diluar sana diperbuat daripada bahan kertas kitar semula yang mana apabila diuji dalam air akan hancur. Manakala tuala wanita yang diperbuat daripada kapas..teksturnya tidak akan hancur dan kekal seperti kain kapas.

MENGAPA ANION LOVE MOON???

011

Anion love moon adalah produk kesihatan hasil inovasi teknologi daripada Jepun dan US. Menggunakan pita anion sebagai jantung kepada tuala wanita memberikan bonus berganda kepada kesihatan wanita yang menggunakannya.

thCAB3EXEJ

ANTARA KELEBIHAN LAIN PRODUK INI…

Packaging

Pack Anion Love Moon yang berkualiti diperbuat daripada aluminium foil dan bukan daripada plastik biasa. Mempunyai penutup berpelekat untuk mengelakkan kemasukan habuk, kekotoran dan serangga.

Jangka Hayat

Tarikh luput adalah penting kerana ianya dapat menunjukkan kepada kita tempoh jangka hayat produk ini selamat digunakan. Jangka hayat Anion Love Moon adalah selama 3 tahun. Pada belakang pack Anion Love Moon tarikh pengeluaran dan tarikh luput ditunjukkan dengan jelas.

Anti-Bakteria

Pita anion tuala wanita anion Love Moon boleh membebaskan anion yang berkepekatan tinggi. Ia boleh membebaskan oksigen yang dapat menghalang patogen utama penyakit ginekologi, menghapus bakteria dan menghilangkan bau.

Keselesaan

Berbanding dengan permukaan tuala wanita lain yang kasar, permukaan tuala wanita anion Love Moon adalah lebih nipis, lebih lembut dan lebih selesa.

Ketelapan Udara

Kebanyakkan tuala wanita di pasaran adalah tidak telap udara dan ia akan mempercepatkan pembiakan bakteria yang seterusnya akan membawa penyakit wanita. Lapisan bawah tuala wanita anion Love Moon adalah telap udara tetapi tidak telap air. Berbanding dengan tuala wanita lain, ia lebih selamat digunakan.

Penyerapan Air

Permukaan lembut tuala wanita anion Love Moon mempunyai 2 kali ganda kekuatan penyerapan air berbanding dengan permukaan serat tuala wanita yang lain. Bahan penyerapan air yang berkualiti baik dapat memerangkap cecair/darah kepada bentuk gel (ekstrak tumbuhan) dalam lapisan tengah untuk mengelakkan kebocoran atau kelekitan.

Percuma Kad Uji Diri!!!

Kad uji diri akan diberikan percuma bagi setiap pack. Pengukuran tahap kesihatan vagina bergantung pada tahap warna yang dibandingkan samada semakin cerah atau semakin gelap. Sekiranya warna menunjukkan pada tahap gelap maka anda perlu mendapatkan rawatan doktor dengan segera.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s