Susahnya nak basuh pad anion???

Salam semua…

Lama rasanya tak update blog ni…..ok jom kita santai-santai sambil baca coretan kali ni…

Kali ni……saya nak bagi tau cara nak basuh pad anion…..hihi bukan lah bermakna selama ni cara yang diamalkan tu salah…cuma pad anion ni special sikit….kalau tau cara…hati sangat senang!!! Ni betul ok….bukan propa…hahaha

Sebab ada yang kata pad ni susah nak basuh. Sebenarnya pad ni dijual dan dibuat demonstrasi sekali macam mana nak guna dan nak basuh. Tapi kan kita canggih… jual online hihi…so macam mana nak demo…tapi kalau baca artikel perbandingan pad biasa dengan pad anion..mesti u all jumpa cara nak basuh pad ni…

Ok…cara basuhnya senang sahaja…just koyakkan pada penghujung pad..kemudian keluarkan lapisan gel….plush sahaja…jangan risau sebab gel ni larut dan tidak akan sumbatkan toilet kita…..

Hanya lapisan kapas sahaja yang perlu dibasuh di bawah cucuran air…itu pun sekejap aje…kotoran degil cepat tanggal…haha amacam senang kan??? Tak percaya cuba la…

Kebanyakkan customer yang bagi tau susah nak basuh…sebenarnya tak koyakkan pad tu…terus basuh bawah air…maka pad tu akan mengembang sekembang kembangnya…..

so….diharapkan artikel ni dapat membantu memudahkan dan mempercepatkan tugas anda….

Jumpa lagi…

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s