Q & A Tuala Wanita Anion Love Moon

Apakah kebaikan daripada tuala wanita anion Love Moon?

Pita anion dalam tuala wanita anion Love Moon dapat memancarkan 5000 anion/ cm padu ke atas dengan kehadiran air atau darah dan akan menghasilkan oksigen bebas yang banyak. Kebanyakkan penyakit ginekologi adalah disebabkan oleh bakteria anaerobik dan bakteria tersebut akan mati dalam masa 30 saat hingga 1 minit dengan kehadiran oksigen. Jadi tuala wanita anion Love Moon dapat menghalang pembiakan bakteria dengan berkesan.

Apakah perbezaan antara tuala wanita anion Love Moon dengan tuala wanita yang lain?

Tuala wanita anion Love Moon adalah ringan, lembut dan mempunyai kebolehan penyerapan yang kuat serta baik dari segi ketulasan udara. Setiap tuala wanita anion Love Moon terdapat satu pita anion yang berupaya memancarkan anion berkepakatan tinggi untuk mengawalatur fungsi badan seperti anti-bakteria dan menghilangkan bau melalui proses fizikal.

Kenapa bahagian kelamin kebanyakan wanita akan gatal dan berbau semasa kedatangan haid?

Semasa kedatangan haid, pengumpulan darah haid di tuala wanita akan meningkatkan kelembapan. Selain itu, darah haid kaya dengan zat-zat dan ia akan menjadi asas pembiakan bakteria. Kegatalan dan bau di bahagian kelamin wanita adalah disebabkan oleh pembiakan bakteria. Pakar mencadangkan tuala wanita harus ditukar setiap 3-4 jam.

Kenapa fenomena kepekaan, kebengkakan dan sakit perut berlaku di sesetengah wanita selepas menggunakan tuala wanita anion Love Moon?

Tuala wanita anion Love Moon memancarkan anion yang tinggi kepekatan untuk membantu membuangkan bahan kotoran seperti ketulan darah yang telah lama disimpan dalam badan semasa peredaran darah. Oleh itu, fenomena sakit perut mungkin berlaku semasa proses pembuangan bahan kotoran. Apabila kotoran tersebut bersentuhan dengan kulit, ia akan menyebabkan keradangan kulit yang ringan. Keadaan ini menunjukkan prestasi baik daripada tuala wanita anion Love Moon dan keadaan akan dibaiki selepas menggunakannya 3-5 hari.

Apakah fungsi kad uji diri?

Kad uji diri adalah digunakan untuk memeriksa pH sekresi vagina. Anda akan dapat tahu nilai pH dalam masa 5 minit. Dengan merujuk kepada kad penunjuk, ia akan memberitahu samada anda terdedah kepada risiko keradangan ginekologi serta tahap keradangan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s